Top Guidelines Of schoorsteenveger

Wiki Article

Veiligheid: bij een schone schoorsteen is het risico op een schoorsteenbrand en CO-vergiftiging kleiner.

Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige options niet werken.

Ook profiteren van de voordelen van een propere schoorsteen? Kom in touch met deskundige schoorsteenvegers in jouw buurt through onze free of charge offerteservice.

Besparen op energierekening: een gereinigde schouw heeft een betere luchtcirculatie, waardoor je verwarmingsinstallatie een beter rendement behaalt. Je verbruikt namelijk minder brandstof en verlaagt dus ook je energiekosten.

Maar is schoorsteen vegen verplicht? Hoeveel kost het? En mag je het zelf doen of laat je het more than aan een ervaren schoorsteenveger? Je ontdekt het allemaal in dit artikel.

Om te voorkomen dat er schoorsteenbrand of dichtslibbing van uw kanaal ontstaat, is het belangrijk dat u uw rookkanalen tijdig laat vegen en controleren.

Om uw schoorsteenkanaal op een effectieve manier te kunnen reinigen is een goede borstel van cruciaal belang. U kunt kiezen uit een stalen borstel of een nylonborstel.

Mocht u het veegbewijs kwijt zijn neem dan Get in touch with satisfied ons op. Wij houden voor u een geschiedenis bij in ons systeem en u ontvangt van ons een nieuw veegbewijs die u kunt overhandigen aan de verzekering.

Wijma werkt achieved servicecontacten. Wij plannen het vegen periodiek voor u in, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Veiliger: een slecht onderhouden schoorsteen is vatbaarder voor CO-vergiftiging, fijnstof en zelfs schouwbrand. Voor je eigen click here veiligheid is het dus belangrijk dat je je schoorsteen reinigt.

Schoorsteenvegers in Nederland geven ook advies over veilig stoken en onderhoud. Op deze manier speel jij ook een rol in de brandveiligheid van jouw woning. Daarnaast is het schoonhouden van jouw schoorsteen niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor je verzekering.

SchildersAannemersDakdekkersKeukenspecialistenVochtbestrijdersStukadoorsHoveniersGevelspecialistenVloerleggersElektriciensLoodgietersCV- en Verwarmings InstallateursAirco installateursGlaszettersIsolatiebedrijvenOngediertebestrijdersArchitectenWarmtepomp installateursZonwering specialistenKozijnen specialistenTimmermannenBadkamer installateursDakkapel specialistenTegelzettersTraprenovatie bedrijvenGevelreinigersZonnepanelen-installateursSchoorsteenvegersHekwerkspecialistenEnergielabel adviseursStratenmakersBoomverzorgersAlarmsysteem bedrijvenInterieurstylistenSloopbedrijvenDakgootspecialistenAsbestverwijderaarsBouwkundige keurdersThuisbatterij installateursStoffeerdersRioolservices

Heb je te maken fulfilled een slecht trekkende of afbrokkelende schoorsteen, dan is de uitvoeringstermijn wél een doorslaggevende component.

Naast het regelmatig schoonvegen van rookkanalen is er nog meer dat je kan doen om je schoorsteen te onderhouden. Een aantal voorbeelden op een rijtje:

Report this wiki page